Monday, March 21, 2011

SUGARHIGH :)

Bismillah...
hah. Harini aku try try try,,cuba daya jer, buat cupcakes,,,ewww,,,ta jadi!! hahaha, cam aperjer,, memang ta jadi, nampak gaya aku kena bukak kamus caner na buat cupcakes. Teera shyra da ajak g kelas nih. btw entah apa lah yang aku na cakap. Let photos tell a story...
first,,kita sebatikan bahan2... (aku ta igt apa yg mak aku tarok)

bla bla bla,, da pun bole masuk dalam cup..


part nih da dalam oven, kau tau ark oven tu apa??haha..

haaaa,naik daaahhh....

perghh,gemuk betul cake nih,aku rasa aku terlebih letak,

haaaa, ni part  yang,,,paperje ar.

haha,ini bapak aku buat. aku kasi tiga bintang :D

haaaa,ni aku buat :) inspired by Rihannah!

ni pun :)

ni pun pun pun...

masuk dalam kotak...then ada lagi empat tamuat na masuk kotak, apa lagi, masuk mulut ar :D

be-you-tea-fool...


waaaahhhh.law semalam cake, aini cupcakes,
 sok muffin, lusa tulat etc etc etc..
 boleh naik kilo aku,bahaha.
 badan pun da macam cake lah nanti :)

1 comment:

Busyra Bt Takiyudin said...

nnti boleh lah buatkan untuk aku!