Monday, November 5, 2012

IMMA SMILING FORK :)

Bismillah..

this hols aku sibuk bising dengan Irma (my buddyz) yang aku nak balik perak. Aku nak balik nak duduk studio all the times and sibuk dengan project2 sampai tak mandi tak makan tak tidur semua. so that aku boleh lupakan semua benda yang aku tak patut ingat. senang cerita buang masa aku pikir benda benda yang macam tu. benda macam tu tu benda macam mana? tak payah mention benda apa. soal hati. puii. kawan aku cakap :  


"Tasha, kat mana mana pun kau boleh busykan diri sha. kalau kau nak lupakan betul2 okay lah buat lah apa apa. find your own hapiness."


Yeah she's right. Life is all about choosing. 


to turn or to looking back. 
to be happy or to be sad.
 to live or to die.

make it simple. aku tau korang tanak baca pun kalau aku taip panjang2. eh this is part of my ala ala diari tau so bila aku nanti aku mati kalau rindu baca lah diari yang tak berapa nak secret ni. 



RABU : 
31st october 2012
went to KLCC. teman irma dengan Nazril dating yaawww. haha mention to IRMA.  kali ni aku makesure aku tak salah sebut lagi nama boyfriend kau. aku asik panggil laki dia NAZRUL. which is the real name is NAZRIL. Sukahati jer kan tukar nama boyfriend orang. dulu nama boyfriend sendiri pun aku tak ingat. KHAIRI jadi KHAIRUL. entah celah maca aku jumpa L pun tak tahu lah. susah kot nak ingat. sebab tu lah nanti bila aku ada anak aku nak nama anak aku simple jer. -ALI- sekarang rainy season lah. hujan. lepak taman. macam industang. and we watched TED movie. movie paling bodoh bagi pengakhir october. yeah atleast dia buat aku gelak gilababi. damnfunny. thera tak suka tengok movie dengan aku dia kata aku bising. tapi kau pun apa kurangnya bising nak kencing. aku rimas tahu?




KHAMIS : 
1st november 2012
aku tak ingat aku buat apa masa ni. seriously.


JUMAAT :
2nd november 2012
went to PWTC sebab ada RENOVATION EXPO. pergi sorang sorang tak berteman. abah sibuk dengan kerja dia. lonely ranger. cian itteww. breakfast sorang sorang dekat sunway putra mall :( biasanya kalau aku keluar sorang sorang aku akan order makan untuk dua orang. tali perut panjang mama kata. some people kata metabolisme tinggi. cepat makan cepat berak cepat lapar. syukur lah aku tak ada pantang bab makan makan. cuma aku ni pantang nampak makanan ada lah.
untuk pengetahuan korang. walau aku tahu korang tak pernah kesah pun. tapi aku nak bagitau jugak. Aku suka cuba makanan baru. 

P/S : orang tengah diet tak boleh lepak dengan aku. 


dari putra aku sanggup ke KLCC semata mata nak makan hong kong dessert konon. Yeah dekat klcc kalau uguys perasan kedai ni dekat concourse level BETWEEN Candylicious. and Jelly Bunny kalau aku tak silap. Aku order fishballs rich with curry flavour and black sesame snow ice cream with strawberry sauce . gitteww. nomnomnom.

SABTU :
3rd november 2012

went to IMBI.to watch BOND MOVIE. aku tengok SKYFALL tak bagitahu buddyz aku. LOL. biasanya ada movie pecahpanggung mesti tengok dengan diorang tapi this time aku tak bagitahu dorang langsung. dalam GSC baru aku mesej THERA. SHYRA. IRMA. LOL. 





AHAD :
4th november 2012 

went to MIDVALLEY. habiskan voucher metrojaya sebab harini last day. voucher 20 ringgit jer cukup lah beli bra dua pasang. Nak aku tarok gambar bra aku jugak ker? takpayah lah kan. masing2 tau bra tu apa. kalau tak tahu tanya mak kau. hiks hiks hiks. LOL wempit shangat.


kbye. iolls sayang uolss. *kiss pipi*



post kalini pendek. jam dah pukul 3pagi. sejuk sampai tulang. 
anjing tak henti henti menyalak. minum teh dulu. 





klik twitter : NATASHA NAZAN 



9 comments:

Ikin Jaldin said...
This comment has been removed by the author.
Natasha Nazan said...

colour apa kau nak ?

Ikin Jaldin said...

titew nak kaler pink lahh :3

Natasha Nazan said...

dammit! pandai kau teka. kah kah kah

Ikin Jaldin said...

biasalahh..imma psychic \(--.)/

Natasha Nazan said...

bukan psychic. tapi kau tahu faveret colur aku.

Ikin Jaldin said...

demmm.hebat siot aku. boleh tukar career. ahaks.

Natasha Nazan said...

tukar lah career kau. semoga berjaya teka colour bra orang lain. lulz

Ikin Jaldin said...

bengong. hahaha. sambung lah kira kambing kau.kih kih :B