Thursday, November 22, 2012

Little Things :)

Bismillah. 

hari ni aku keluar untuk setel urusan aku. Sampai ke Imbi. Luckily Shyra Sahar + Irma Ismail sudi nak teman aku. tak ada lah aku lonely ranger sangat. thanks bebbigewwlss. mmuaah *kiss pipi* malas ya rabbi aku nak keluar harini. pukul 12 baru aku gerak Imbi. dan sampai sampai terus makan. Mama Suria tak masak. okay aku tak kesah pun. cuma sebab semalam mama Suria marah aku. So nak balas dendam semalam merajuk dengan mama Suria so tak makan tau malam tadi. Cian itteww *lap hingus* okay tasha kau sangat jijik. well harini aku keluar memang aku makan jer satu hari. Aku belajar satu perkataan baru dari Shyra. BRUNCH yang bermaksud Breakfast campur Lunch. Secara teori matematik BRUNCH ialah :

BREAKFAST + LUNCH = BRUNCH

OKAYY. ATAU AKU YANG NOOB BARU KENAL PERKATAAN NI. SO AKU AGAK BATAK GUNA BRUNCH DALAM TWIDEEEEER.


So harini aku BRUNCH
  • Spicy Chicken Mc Deluxe at McDonald
  • Laksa Kedah at Rasa Utara
  • Mocha Frappucino at Starbuck 
  • Bolognese at Restaurant Mizz Nina


kalau awak nak tahu saya suka makan. so aku kena cari suami yang suka makan. kalau tak dapat suami yang suka makan. cari suami yang suka tengok aku makan pun jadi. 



eh. Seeing my new stuffs : 



Sebenarnya tujuan aku keluar Imbi harini bukan ini yang aku nak cari. lain yang aku nak cari.  Tapi aku tak mampu tahan nafsu aku untuk tidak membeli new skinny. Betul lah apa yang orang kata Perempuan tu ada 9 Nafsu dan 1 akal. Okay. aku perlukan seorang suami yang berjimat cermat.


ASK.FM : http://ask.fm/natashanazan

6 comments:

Ikin Jaldin said...

okay baju tu comel XD ngeh ngeh

Natasha Nazan said...

aku tahu. lagi lagi bila aku pakai. TROLOLOL

Ikin Jaldin said...

okay itu aku tanak gelak sebab aku jealous. :/
comel sgt baju tu :/
uishh.

Natasha Nazan said...

cukup cukup lah tu tuduh aku bukan bukan. comel lah apa lah. heish.

Ikin Jaldin said...

puiii.hahaha. ehh asal nizam tu dia punya nizam love story? ahahhaha

Natasha Nazan said...

sebab aku tak tahu full name dia. XD