Saturday, October 29, 2011

Yeay finally It is done :)

Bismillah...




Hey Guys. wassup? feeling great?  feeling well? Or feeling bitchy? hah! whatever it is, life must go on. Just keep a straight face and ignore everything that slow You down.






Believe me, bila u guys rasa sedih or whatever lah yang tak berapa bagus untuk dirasa, apa kata try to do something You loved the most. Kalau aku, apa apa semua aku just express the feeling in my drawing jer lah. 

















So kalau macam tu, u guys boleh baca lah kan apa yang aku rasa setiap hari 
through my drawing.  :D












Still remember my last night entry? yang tak siap lagi tu lah, But now IT IS DONE :) yeay!
I took one hour to finish it. Take a look :)








Yesterday and today .

Compare it guys :)








 Nah. Lets zoom a lil bit so You can watch it clearly.




This is how I expressed my feeling. Go Die Losersss.

"Well... Oh Im Bitch. So what?"








Photobucket 

6 comments:

farien damien said...

ok.. fine!!! aq bnci2!!!! ko....

farien damien said...

ok fine.... lukis lg bnyk2!!! bwat aq dngki..hahahahaha

aFnan :) said...

okey laaa
tpi lgu 2 wat ak nk tdo~
haha

sniffa said...

owh hey hey.
i saw your link on byna's wall.
hehe

nice sketch beb:)

Ahmad syafiq said...

untung la pandai lukis, cntek! buat la as header.

Tashalecka-lecka said...

okay okay, NOW aku akan post sekaligus jer okay??

FIRST : untuk Farien damien. aku peduli apa! hahah. kesian kau LOSER, dah lah takder beg GUESS. pastuh nak jelez pulak macam aku heran! hahahaha.


SECOND: unTuk AFNAN
memang aku nak korang tidur pun kan :)


THIRD : untuk SNIFFA!
nice name darlin :) hehe. baina tu klasmate aku. thanks sgt3 :) do support our local arts okay :D


FOURTH : SYAFIQ

Aku tak rancang nak tukar header. sayang lah header sekarang nih :)