Friday, October 28, 2011

Too excited for sharing this

Bismillah...


Hey guys. Know what, now Im in a process to makeover my blog. Serius aku sangat bosan dengan blog aku sebab terlalu lama dah dengan design nih. So I need more colors in it. And about the header, aku tak ada idea lain, maybe masih lagi guna header yang sama just nak tukar font tulisan I guess. 




Tapi aku tak boleh lari dari warna putih sebab putih cantik macam kek ising kan :) 






Just after this aku nak penuhkan blog aku dengan drawing I guess. harap ada masa untuk aktif balik melukis macam dulu. Seriously dulu sangat rajin. sekarangkureng lah. Busy ker? nak kata busy tak lah mana tapi entah. Mungkin tak cuba nakluangkan masa dengan paper and brush.








And tadi on SAJA facebooknya...tapi semua notification aku tak layan. Sebab aku khusyuk sangat dengan pen dan kertas :) Well boyfriend pun aku tolak tepi :D 










Another 50% to be done. I cant finished up this thing tonight. Because I dont want to put too much pressure on it. Just relax and draw :)
when it done. I will publish it .
PINKY PROMISE :)






Cantikkan aku lukis? hahah. No lah, not mine.
Beautiful huh? I got these from this one girl. She is from Indonesia.I bet, She is very talented. Sumpahlawaaa :D


Photobucket

No comments: