Tuesday, June 12, 2012

friends?

Bismillah... 






"I don't know but...I think I maybe fallin' for you. Dropping so quickly. Maybe I should keep this to myself Waiting 'til I.. know you better I am trying.. Not to tell you..But I want to..I'm scared of what you'll say So I'm hiding.. what I'm feeeling..But I'm tired of holding this inside my head"



yes aku fall dengan kawan sendiri. orang yang aku tak pernah expect. bila dia kata dia cemburu aku tweet lelaki lain. aku gelak gilababi. sebab dalam otak aku dia kawan aku jer. and aku yakin aku tak ada feeling dengan apa dia confessed kat aku. tapi bila tadi aku nampak dia tweet perempuan lain kenapa aku nak kena cemburu jugak?. fuck lah tasha. huh. tired of this feeling.








tapi sekarang masa untuk fokus belajar.










sebab aku takkan rosakkan friendship aku dengan dia. aku lebih suka babi babi dengan dia compared to saya awak blah blah blah.  









Allah cemburu melihat hambaNya mendambakan kasih sayang manusia sedangkan dia lah pencipta kasih sayang...

-Anon-




Aku rasa lagi bagus bercinta ikut cara Islam. so aku takkan heartbroken cam babi.
banyak betul babi malam ni -____-"
nampak sangat aku tengah cemburugilababi. 









perempuan jangan terlalu 'desperate' kelak 'dimakan' oleh lelaki.

#eh apa kes aku cakap camni... 

-..-"




kbye. 






3 comments:

Ahmad syafiq said...
This comment has been removed by the author.
shazana anuar said...

hehe maybe he try to give a hint to you.

Natasha Nazan said...

idk. tapi suka dengan cinta is two different things raite :)