Wednesday, October 26, 2011

Rethink...

Bismillah...  












Dah lama kan aku tak update.








Sangat lama.








Makin lama makin malas. 








Dah hilang upaya nak bebel kat sini.








 Bukan lah bosan,










 Tapi dah soulless lah. 






















Aku cuma rasa dalam minggu nih banyak ujian lah. Aku tak kesah lah pasal tu. Normal lah kalau ada apa apa ujian kan. Just to all readers, do pray for me babes! I wasnt strong to face all these problem. Kalau siapa yang ada facebook aku, just FIND - Nadira Natasha Mohd Nazan. Mesti uolls perasan yang aku tengah in a swing swing lah mood aku.










































Okay here, aku baca blog aku tadi (ta senonohkan baca blog sendiri.syok sendiri) aku tengoklah visitors blog aku, OKAY FINE. banyak dari Alexandria, Cairo, Lima. Okay ni mesti kawan kawan aku jugak, Okay lah fine. 












































Babes, aku memang tengah ada masalah dalam minggu nih, Dan aku harap sgt minggu nih jer masalah tu. Minggu depan harap digantikan dengan berita gembira. 




















































Lagi sembilan hari jer lagi result akan keluar. My lecturer cakap dalam kelas only A person jer yang dapat dekan (Pointer 3.5 above lah) Duhh.. menangis jugak aku sebenarnya. Banyak saingan hebat2 dalam kelas tuh. I didnt lie okay. Seriously... so who was the sole persone??? Nobody knows about it. Just tunggu jer pada 4th November.






































HERE, I would like to say sorry to Iffah Aminuddin tentang apa yang jadi harituh. Aku minta maaf. Aku On behalf ni . Okay? dear, Hisham told me yang Kau cakap kat dia yangkau sayang aku. Aku tau iffah. And jangan rasa bersalah. Sebab kalau aku jadi kau pun. itu respond yang akan aku bagi. So iffah, take care, I always love YOU. nanti bawa balik untuk aku baju I LOVE ALEX pulak erk :) 






Nanti aku buat baju untuk kau I LOVE TASHA. And you MUST wear it!  hehehe. <3




Photobucket

No comments: