Friday, November 4, 2011

Who's lying???


Bismillah... 




This gonna be my LAST entry...LAST lah sgt. You wanna Go Die ke Bitch? hah? LOL. Insyaalah kalau umur panjang akan teruskan blog ini SEBAB saya mahu balik kampung esok pagi! saya orang KELANTAN. even tak lahir kat sana tapi asal sana. so sana lah kampung saya. :)




BALIK KAMPUNG LAGI :)





Well to all warga umat Islam yang menyambut Aidil Adha selamat menyambut Hari Raya Qurban. Ingat lah hari yang penuh dengan pengorbanan besar ini dan marilah kita samasama menghayatinya tak kira lah samaada penganut agama lain pun masih boleh turut menghayati dan memahami Hari yang penuh bermakna ini. Kita kan Malaysian. So kena lah alert dan menghormati dengan setiap perayaan yang ada di Negara kita.



Guys, today I drew something from the bottom of my heart. Before this pun bottom of my heart jugak TAPI kali ni lagi bottom!



tapi aku rasa kali ni buruk lah. Kosong. cuma terINSPIRA pulak nak upload sebab lukisan ini sgt bermaksud...



Read my handdrawing.

P/S : FYI, I am a lefthanded users. :)








Photobucket

3 comments:

Shamil Alfilfilani said...

yup doin medicne.. do keep in touch.. beautiful drawing,, ley la lukis gmbr sy nanti.. selamat beraya!

u.m.i.e said...

cantiknya lukis :)

Tashalecka-lecka said...

lol. shamil hahaha, muka kau senang jer nak lukis, pejam mata pun boleh buat. haha. thanks, selamat hari raya too.

umie, thanks for your respond :) love it, do support our local arts darlin' :)