Friday, August 17, 2012

When Syawal blooms…

Bismillah. Today is the last Friday of Ramadhan. It's almost over. Eid for me this year is bittersweet.Ont hte one, I am excited bout Eid because it marks the end of the month of fasting. So boleh makan banyak banyak lepas ni :P

This time was totally different than before. For the first time atas pengaruh budak2 kelantan, dorang ajak balik kelantan naik bus oeemjayy what a beautiful moment and aku tak pernah expect yang keadaan dia sangat meriah plus baru aku realize ramai betul budak kelantan dekat Uitm Perak. LOL.




 more than 15 buses parked kat dalam uitm. fucking crowded sangat malam tu. 10pm - baru start bertolak dari Uitm Perak and then

 jam 7pagi baru sampai Kelantan Darul Naim. Hell yeah so tired and nothing is less bila sampai rumah tokwan.



Kosong. Rumah tokwan tak ada siapa siapa. By the way I will not celebrate Raya here. Both of le grandparents dah lama meninggal. datang sini pun just cause. jumpa sedara mara sebelah rumah . kind of Bonding right. :)

Plus my classmates, Fahmi He gave me a Raya's Card which is dah lama orang tak buat macam ni kan :) 


I dont get an idea kenapa dia dan semua classmates aku normally guys panggil aku kakyong, What's the matter? -____________-"




LOL! I just keep sengih bila oh my only God knows macammana excited dapat kad raya by the way Syafiq Unzir pun ada bagitau dia post kad raya for me. katanya hantar ke rumah aku. LOL semangat seyh diorang :D haha

  How great for having her. She's my mother's sistah. Have been married for 12 years but still she dont have even a child. So bila anak buah dia balik this is how she treated us. You guys dont even know how amazing these things are ;') Im not a huge fan of cadbury's bar and desserts but I AM ALWAYS ready to fill my tummy with these yumm <3



 and after all makanan kampung take over my day. Decided to break the fast at my fuckingreatgrandmothaaa's house. LOL 


 Budu + ulam = paling penting. 



Dan. mama and yang lain2 balik kelantan malam ni. Have a safe journey mama. :) dan selamat hari raya to you guys. For those yang terbaca my entry kali ni, terutama my bestfriend, Iffah Aminuddin, Adriana Iwani Selamat hari raya and have a great celebration with your love one :) Kosong kosong k :) juga kepada Shyra Sahar and Atherah Amalina. Untuk nama nama lain yang tak sempat sebut tu terlalu sukar untuk sebut semua apa apa pun minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki...

Tak lupa kepada Khairi Adli <3 Selamat Hari Raya sayang.


 naaaah. ini ialah Event under Interior Designer Students.. Event ini akan berlangsung pada 22 September 2012 si Uitm Perak dan orang ramai dijemput hadir :) ID RAYA KOSONGKOSONG :) pray for us please semoga majlis ini berjalan lancar. Amin.

Just try to be happy with yourself :)




1 comment:

ikin jaldin said...

tasha :D bestnye..selamat hari raya :D