Monday, August 19, 2013

Happy Birthday BIJ !

Bismillah


secara jelasnya saya tak nak letak mukadimah panjangs panjangs since esok saya kerja jadi i need a beauty sleep. gittew.


i would like to say Happy birthday to SAFARIN SAEDON aka SOFEA.
yes. have a great birthday BIJ :) 

stay sunny stay classy macam dalam gambar kau. acah acah flawless jer kau kan.
yeah. even sometimes. aku sangat cemburu dengan dia since apa sahaja yang dia pakai, looks pride on him. Demm. and he walks better than Rihanna. 



selama aku kenal dia dua tahun. bukan satu tempoh yang lama mana untuk aku betul betul kenal dia. tapi cukup membahagiakan. LOL. dulu. Kitorang sama sama sekolah dekat rawang. Bukan sama sekolah. lain sekolah. tapi area situ situ jugak lah. Tak pernah kenal pun dia siapa. until kitorang jumpa dekat perak.


dan aku tak pernah tau siapa dia UNTIL aku stalk dia dalam facebook untuk ambil few photos dia. and now I noe. sesuatu bakat semulajadi memang tak akan pernah hilang no matter how far or where ever you go. 


BEFORE : 

 masa ni nampak sangat muka budak. acah acah sweet jer. 
jelez i tau. You chumels sangat. macam Kartina Dahari. wkwkwk :P 


I miss the moment when we used to pose like this masa zaman zaman myspace dulu.
 aku pun pernah. cuma aib aku disimpan rapi. lulz. aku suka dengan level confidence dia. yakin selalu walau kadang kadang dia sendiri konfius dengan jantina sendiri. 



thank You Farien for being my cray cray diva kampungz.
 yes. aku rindu buat video catwalk dengan kau. and i still keep the video of us :D  


wait. a fact yang aku suka untuk cerita. dia suka experiment kan rambut dia dengan macam macam cara. Seumur hidup aku. aku cuma pernah ubah rambut aku dari straight to curl. sekali sahaja. aku perm. itupun serabai gila. boys said lebih suka aku rambut straight. which girls pulak suka aku rambut kerinting. -_- but him. ughh. 



STYLE 1#

 STYLE 2#

STYLE 3#

STYLE 4#

 STYLE 5#
YES. INI YANG TERBARU. 
YOU GO WILD GAL! 



anyway. dia belum pernah lagi miss belikan hadiah harijadi aku selama dua tahun kenal. yes. dua kali dia hadiahkan aku something yanggg,, yknow. dia sangat peka dengan apa yang aku suka. 

yes. I do appreciate that.

 its not the matter kenapa aku kawan dengan dia. since he is so nice with everyone. semua orang senang dengan dia and everyone love him. dan the only way yang aku mampu, is to credit him dalam entry kali ni. Dan Aku doakan. Tuhan membalas jasa kau dan aku cuma mampu untuk sedekahkan Al-fatihah untuk kau setiap hari Farien :') 



yes Farien. I know what is your big dream. dan aku akan sentiasa doakan kejayaan kawan aku. who always with me through thick and thin. Thanks again buddyz.
 I love you to the moon and back :) 






4 comments:

Anonymous said...

Meletops kau noks. Entry kau kali nih curlass mak cakap nyahhh. Tip top meletops. Kebabom.

Natasha Nazan said...

okayy. ini noks mana satu yang komen ni? hmm.

Anonymous said...

love u jugeks.. heheheh.. sedih.. terharunok... terharuuu

Anonymous said...

kau lupa nk letak pic aku botak nok.. ahahaha aku botak