Tuesday, December 25, 2012

Keeping the dream alive

Bismillah.

2012 - Nadira Natasha Binti Mohd Nazan, 19
2013 - Nadira Natasha Binti Mohd Nazan, 20

owweemmjeeeee. tak sabar tak sabar tak sabar nyeeewwwrrrrrrr. Okay. wempit shangat. 

Still young kan. motif? LOL. basically 13 ialah nombor suwey. tapi 20 nampak cantik bagi aku. 
Cita cita aku tinggi. sama tinggi dengan ego aku.

Siapa kata umur 20 tak boleh main barbie doll?
Siapa kata umur 20 tak  boleh tengok cartoon?
Siapa kata umur 20 tak boleh bajet bajet pwincess?


oh my godness. nak buku ni nak buku niiiiiiii :3 somebody please. comel sangat. really tought me to keep the dream alive. did you too, want to become a pop star, gojezz dan ala ala mak datin gitteww when you're younger? I did. Perhaps, im still dreaming about it today :) 





PRINCESS erk?

dan cakap pasal princess. I found this dekat book shelve abah Nazan. LOL



defuq. Pwinshesshh shangaaaaat. LOL. sikit pun tak act macam princess. okay seriously ni colouring book aku masa aku darjah empat. still. abah simpan. tak sangka iolss :'D dan aku pulak sebok dengan princess aku. Sampai sekarang aku masih berangan. untuk jadi princess. Princess haktuihh. tapi lagi parah bila bodymist aku pun kena princess jugak ker -_________-" 



kena lah tarok bling bling . biar ala ala fairygodmother gitteww walaupun nampak sakai dan kampung bila tarok effect ni. sama ada aku humble atau pun tak mampu. You decide. masalahnya masa ni aku cuma tertarik dengan botol dia jer. 


DAISO jewwrr?

dekat area rumah aku paling hot pun ada parkson. jauh sikit jumpa tesco. jauh lagi sikit jumpalah NSK tak pun jusco. yes aku beli barang barang aku semua kat daiso jer you. Iollss ni tak mamfu nak pergi Molecule mahupun Material. frankly speaking. Aku suka pergi daiso. as all stuffs hanya cecah 5 ringgit. selain daiso. aku suka pergi kedai dua ringgit. defuq. malu?hello... tak ada siapa tau kalau kau pergi beli kat kedai dua ringgit sekalipun. okay. sama ada aku penjimat atau kedekut. You decide.


baru aku perasan semuanya warna pink. gegel sangaaaat. well. memang basically aku minat pink colour. yerlah. kata princess. mesti lah pink. lagi lagi aku ni comel macam barbie tahu? okay. sila maki aku. actually kan. aku tak perasan pulak aku ambil semua barang2 warna pink. hmm. 



well. masa kecil kecil dulu. ive always wanted a pink room. tapi tak pernah dapat. dulu. aku ingat lagi masa duduk dekat damansara, aku suka conteng dinding bilik aku dengan gambar mermaid. sampai dekat breast dia aku lukis gambar kerang. 







tapi abah Nazan tak pernah marah aku conteng dinding. and dia akan selalu puji lukisan aku. Dia akan selalu tunjuk support dia dengan minat aku. So nanti kalau aku ada anak pun aku akan buat benda yang sama and much much better dari apa yang abah Nazan and mama Suria buat. nak conteng satu rumah pun tak per. mama janji mama tak marah. lulz.




well time flies so fast kan. tau tau aku dah pun 20 tahun. tau tau. mama abah kita pun mungkin tak lama lagi ada dengan kita. so, why dont we hargai mereka selagi mereka ada? walaupun kita tau ajal sebenarnya tak kira usia...

Salam. 













4 comments:

Syazwani Afandi said...

No matter how mature we are, there's always a childish side of us that comes out.

Natasha Nazan said...

awwww. so sweet sayang. tau takfer. we grew with disney movie pulak :)

Anonymous said...

love to read ur blog tasha :*
muahmuahmuah

Natasha Nazan said...

and i love my readers. kiss kiss :* thank you Anon.